,

Terugblik op een zeer geslaagde Appelplukdag 2017!

Een zeer geslaagde Appelplukdag 2017

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Appelplukdag 2017! Er waren een heleboel mensen gekomen om appels te plukken in onze boomgaard aan de Thematerweg te Haarzuilens. En de zon deed gelukkig goed zijn best die dag.

Er was genoeg te beleven…

Naast appels plukken was er genoeg te beleven. Zo kon je een ritje maken in de pluktrein, kon je vragen stellen over de fruitteelt, je eigen verse appelsap persen, dwalen in het doolhof, springen op het springkussen, lopen over het blote voetenpad, de geitjes en kalfjes knuffelen, je laten schminken of een ritje op de pony maken. Het kleine streekmarktje werd ook goed bezocht.

Lekker smullen

Het ambachtelijk gemaakte boerenijs smaakte de bezoekers goed, evenals de pizza’s van onze pizzabakker, de soep van Marinka, en de proeverij van ganzenvlees van onze leverancier Hollands Wild. Het was in het zonnetje genieten geblazen op het terras, met een kopje koffie of thee, of een glaasje limonade of sap. Veel bezoekers brachten ook een bezoekje aan onze winkel.

Hartelijk bedankt!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Appelplukdag 2017, waar wij heel veel blije gezichten hebben gezien. Wij willen iedereen die hieraan heeft mee gewerkt hartelijk bedanken voor hun inzet. Uiteraard danken we alle bezoekers voor hun bezoek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *