,

We zijn vandaag 3 jaar open!

HOERA!! We zijn jarig vandaag!

Het is namelijk 3 jaar geleden dat onze winkel open ging. Om dat te vieren hebben we speciaal voor onze kleine klanten iets nieuws in onze tuin…bekijk het filmpje maar snel!

3 jaar geleden

Drie jaar geleden, op 1 mei 2014, waren we zenuwachtig voor de opening; gaat alles goed? Ziet alles er netjes uit? Wat vind iedereen ervan? We waren overweldigd door de belangstelling en de vele cadeaus die we ontvingen. Wat stonden we daar ontzettend te genieten van de vele handen die we mochten schudden en alle positieve reacties op onze winkel. We waren ontzettend moe (die laatste loodjes alles tip top in orde maken hakten er best in), maar ook heel erg voldaan. Trots op onze Haarse Gaard!

Op 1 mei 2017 zijn we alweer 3 jaar open!

En nu…

Als we nu terugkijken op toen, is er inmiddels al zoveel veranderd!
We hebben ons assortiment flink uitgebreid, en zijn altijd aan het kijken naar nieuwe producten, mits dat een mooie aanvulling is en bij onze winkel past. En we staan bijvoorbeeld ook op jaarmarkten.
We hebben er een medewerker bij, en pssst…we zijn daarnaast op zoek naar een oproepkracht! De vacature hiervoor komt z.s.m. online, hou dus de website en onze social media accounts in de gaten.
We hebben ons klantenbestand flink zien uitbreiden. Steeds meer mensen, ook uit Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuterweide, De Meern en Harmelen weten ons te vinden. En daar zijn we heel blij mee!
Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Voor onze locatie, onze cadeau- en Kerstpakketten, onze fruitsalades, ons werkfruit, etc.

Kortom: we timmeren hard aan de weg!

We werken met heel veel passie en plezier en een grote glimlach aan en in De Haarse Gaard. We hopen dat jij dat ook zo ervaart. In de toekomst kun je nog veel leuks van ons verwachten. Vanzelfsprekend hoort daar onze Plukdag bij, dat inmiddels een bekend fenomeen aan het worden is. Nieuw dit jaar is onze bloesemwandeling, die zo goed ontvangen werd dat we hem hebben verlengd tot en met zaterdag 6 mei!
En zo blijven we nadenken over en rondkijken naar producten en diensten die een mooie aanvulling zijn op wat we tot nu toe bieden.
Heb jij nog leuke ideeën of aanvullingen, schroom niet en laat het ons weten! We vinden het heel erg leuk als mensen met ons meedenken en staan daar open voor. Alvast bedankt voor je reactie!

Graag tot ziens in De Haarse Gaard!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *