,

Bloesemwandeling t/m 6 mei in De Haarse Gaard!


De bloesemwandeling is een succes!

Goed nieuws! Er is grote belangstelling voor de bloesemwandeling geweest en we hebben er heel veel leuke reacties op ontvangen. Daarom hebben we besloten de boomgaard 2 weken langer open te stellen om zo nog meer mensen de kans te geven de bloesemwandeling te maken!

Tot en met 6 mei wandelen in de boomgaard

Dat betekent tot en met zaterdag 6 mei genieten van de bloesem in de boomgaard van de familie Van Rossum aan de Thematerweg 8 te Haarzuilens. Kom ook de lente van dichtbij beleven; bewonder de mooie bloesems, geniet van de rust en neem de natuur in je op. De bloesem is ook erg fotogeniek ;-).

Ondertussen leer je ook nog eens van alles over ons bedrijf, de boomgaard en de fruitteelt. We hebben namelijk tussen de bomen enkele infobordjes opgehangen zodat de wandeling niet alleen leuk is maar ook leerzaam.

En als je dan klaar bent met de heerlijke wandeling, heten wij je graag van harte welkom in de winkel voor een gratis kopje koffie of thee.

De toegang is gratis. De bloesemwandeling kan alleen gemaakt worden tijdens onze openingstijden (dinsdag t/m zaterdag van 9.00u-17.00u, op donderdag 27 april, Koningsdag, zijn wij gesloten). Graag van te voren even melden in de winkel.

Graag tot ziens in De Haarse Gaard!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *