Hollands Wild

Wild van Hollandse bodem

Al jaren verkopen wij vlees van Hollands Wild. Deze jagers zorgen voor het lekkerste en mooiste stukje Wild vlees van Nederlandse bodem. Het assortiment bestaat met name uit gans. Inmiddels is het aangevuld met houtduif, damhert, konijn, haas en nog veel meer!

Deskundige jagers

Hollands Wild werkt alleen met jagers die goed opgeleid zijn en die hun visie op jagen en duurzaamheid delen. Jagers die met zorg omgaan met hun jachtvelden, die binnen de wet en regelgeving zorgen voor een goed wild-evenwicht en het belang van de samenhang van de natuur zien. Voordat je in Nederland mag gaan jagen moet je eerst een theorie en praktijkopleiding volgen, deze opleiding is breed en gaat niet alleen over jagen maar ook over ecologie, landbouw, wildziekten en sociale omgang. Na de cursus volgt een staats examen, niet slagen is niet jagen.

Kerstbestellijst Hollands Wild

We voorzien je het hele jaar van het lekkerste wild. Speciaal voor de feestdagen hebben we een Kerstbestellijst gemaakt. Vul hem in en mail hem voor 18 december 2017 naar info@dehaarsegaard.nl. Dan zorgen wij dat je deze feestdagen van een heerlijk stukje vlees kunt genieten!

Klik hieronder op het PDF-bestand voor de Kerstbestellijst:

Kerstbestellijst_Hollands_Wild_2017_DHG