boerenschepijs en ijstaarten

Boerenschepijs

Al sinds een aantal jaar verkopen wij het heerlijke boerenschepijs van IJsboerderij Vernooij. De lekkere volle ambachtelijke smaak van het ijs is te danken aan de dagverse rauwe melk van de koeien van de familie Vernooij. Deze melk wordt gepasteuriseerd en dient daarna als hoofdgrondstof voor de vele smaken.

HACCP-systeem

Het boerenschepijs dat wij verkopen is van hoge kwaliteit. IJsboerderij Vernooij werkt volgens het HACCP systeem. Het HACCP systeem is wettelijk vast gelegd en wordt gecontroleerd door de Voedsel- en Warenautoriteit. Naast de dagverse rauwe melk die wordt gepasteuriseerd gebruiken ze veel verse producten en natuurlijke producten van geregistreerde goedgekeurde grondstoffenleveranciers.

IJstaarten

In onze winkel vind je vanzelfsprekend slechts een deel van het assortiment. Wil je eens een andere smaak of een grotere verpakking uitproberen? Geen probleem!
IJsboerderij Vernooij maakt ook overheerlijke ijstaarten! In onderstaande kerstbestellijst zie je wat er zoal mogelijk is. Wil je graag een ijstaart laten maken in een smaak naar keuze? Wij helpen je graag! Vraag naar de mogelijkheden bij Paulien.

Kerstbestellijst