Fruitmanden van Plattelandswinkel De Haarse Gaard

Fruitmanden

Ga je op bezoek bij een zieke of wil je iemand een gezond cadeau geven? Onze fruitmanden zijn een gewaardeerd geschenk. Groot of klein, het maakt niet uit; je zegt het met fruit!

Met zorg op maat gemaakt

Voor elke gelegenheid en voor elk budget kunnen wij een fruitmand maken. De inhoud van de fruitmand is volledig aan jou. Natuurlijk kunnen we er onze appels en peren in doen, maar ook vele soorten exotisch fruit behoren tot de mogelijkheden. Denk aan ananas, banaan, druiven, hand- of perssinaasappels, mandarijnen, mango’s, meloen, groene en gele kiwi’s, perziken, etcetera.

Desgewenst kan er ook groente, sap, wijn, verwerkt fruit, confitures, vruchtensauzen, een cadeaubon, of een recept aan de fruitmand toegevoegd worden. Qua verpakking is er keuze uit diverse schalen, manden en kistjes, maar ook een leuke tas kan voor dit doel gebruikt worden. Kortom, volledig naar je wensen, alles is mogelijk!
Houd bij grote bestellingen en speciale wensen rekening met verwerkingstijd van minimaal een dag.

Je bent er in ieder geval van verzekerd dat je een mooi en gezond cadeau geeft, dat letterlijk en figuurlijk in de smaak zal vallen. Vraag naar de mogelijkheden aan de balie in de winkel of neem contact met ons op.